Penjualan Panas enamel tetsubin teko Cina tuang teko beusi teko

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Jenis Drinkware:
Setél Kopi & Teh
Bahan:
Logam
Tipe Logam:
Tuang Beusi
Sertifikasi:
FDA, LFGB, Sgs
Fitur:
Berkelanjutan, Simpenan
Tempat Asalna:
Hebei, Cina
Ngaran mérek:
Forrest
Jumlah modél:
FRS-091
Warna:
Salaku kabutuhan konsumén
Paking:
Brown atanapi warna Box
Logo:
Disaluyukeun
Waktos conto:
3-5 Dinten
Kodeu HS:
73239200
Tutup:
Matak Beusi Tutup
Kapasitas (1):
0,65L
Ngaran Produk:
Penjualan Panas enamel tetsubin teko Cina tuang teko beusi teko
Sampel:
Aya
MOQ:
300 pcs
Panjelasan Produk

Barang
FRS-1062
Bahan
Besi tuang
Sértipikasi
FDA, LFGB, Eurofins
MOQ
300 pcs
Palapis
Enamel herang hideung
Palapis luar
Lukisan
Kapasitas
1.2L
CTN
8PCS / CTN

Fitur teko beusi tuang:

 

1. Sipat nahan panas tina beusi tuang ngamungkinkeun teko urang pikeun ngajaga tèh dina suhu porsi anu saé dugi ka sajam. Infuser stainless steel di jero panci.

 

2. Konstruksi beusi tuang beurat bakal nahan panas sareng ngajaga téh anjeun dina suhu porsi anu pas.

 

3. Panci Panci Besi Ieu nganggo keranjang infus stainless steel anu tiasa dicabut.

Batinna dikaca dina enamel, janten moal karat atanapi korosi; Atanapi infuser stainless-steel na.

Nyarankeun Produk


Profil Perusahaan




Pakét & Pangiriman





Pameran



  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali