Héjo Téh Téh Ketel Kompor Aman Tuang Besi Téko kalayan Stainless Steel Infuser

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Hebei, Cina
Ngaran mérek:
Forrest
Jumlah modél:
FRS-1071
Fitur:
Berkelanjutan
Jenis Drinkware:
Setél Kopi & Teh
Bahan:
Logam
Sertifikasi:
CE / EU, FDA, LFGB, Sgs
Tipe Logam:
Tuang Beusi
Ngaran Produk:
Tuang Beusi Téko kalayan Stainless Steel Infuser
Kapasitas:
1.0L
Beurat:
1,8kg
Ukuran:
16,5 × 13.5x21CM
Jenis:
tuang beusi teko
Pamakéan:
Teh / cai Drinkware
Logo:
Ngaropea Logo Ditarima
MOQ:
500 pcs
Warna:
Warna Disaluyukeun
Paking:
Coklat / Kotak Warna

Héjo Téh Téh Ketel Kompor Aman Tuang Besi Téko kalayan Stainless Steel Infuser

 

Panjelasan Produk

 

 

 

Téko beusi tuang ogé katelah tetsubin atanapi teko téh beusi tuang anu aslina dianggo di Jepang salaku ketel pikeun

cai ngagolak anu dilakukeun dina seuneu anu kabuka.

Urang Jepang teras ngagantungkeun ketel na di luhur hawu na pikeun nyayogikeun anu cekap panas,

kalembaban sareng panas nalika cuaca tiis. 
Salila ngenalkeun green tea di tengah abad ka-19, teko beusi cor biasa dianggo sacara rutin

ngajantenkeun teko éndah ieu ketel pilihan pilihan dina waktos éta sareng bahkan ayeuna.

Bahan: beusi tuang

Perawatan: enamel, pra-bumbu (minyak nabati), palapis lilin, anti karat, lukisan hideung

Pedalaman teko beusi cor dibungkus ku enamel, janten moal karat atanapi korosi;
Atanapi bakal ogé infuser stainless-steel na.

 

Konstruksi cor-beusi beurat nahan panas saé, éta mastikeun cangkir kadua tetep bakal panas.

Panci Panci Besi ieu nganggo Keranjang Infusing Stainless Steel anu tiasa dicabut.

Gambar lengkep

Spésifikasi

 

Spésifikasi:

Ngaran produk

Ketel Logam 800ML tuang beusi enamel dilapisi teko

Barang No.

 FRS-1071

Kapasitas

 1.0L

NW

 1,8KG

Bahan

Besi tuang

Ukuran teko

16,5 × 13.5x21cm

Ukuran CTN

39 × 39 × 28cm

PCS / CTN

 8 pcs

Palapis

Enamel

Ngeunaan teko besi cor:
1. Nonstick, smokeless, gampang beresih, gampang cecekelan, saé pikeun kaséhatan

2. Keragaman dina bentuk, warna sareng ukuran ngajantenkeun penampilanana saé.

3. Panaskeun rata, Ngajaga panas pikeun ningkatkeun rasa, Jaga cai haneut langkung lami

4. Cocog sareng sadaya sumber panas, résistansi suhu luhur, dugi ka 400F / 200C.

 

Ngeunaan perawatan pamaké:
1, cai beusi panci beusi, pikeun masang 6 ~ 8 poin pinuh 
nyingkahan cai tina ngagolak sareng spilling tina spout.

2. Nalika teko cai suhu luhur kurangna, kedah langkung saé nambihan cai panas, nyingkahan bébédaan suhu ageung.

3. Saatos teko bérés dianggo, nganggo résidu résidu tetep teaport garing. Hindarkeun karat.

4. pls entong panaskeun téko kosong, hindarkeun retakan téko.

5. nalika bagian jero teko masih aya sésana sésa, usap bagian luar panci ku cai téa, saé pikeun dijaga baku anu saé.

6. teko beusi kedah ditempatkeun di tempat anu garing pikeun nyegah beueus.
upami lami-lami teu hoyong nganggo teko, saatos teko garing, anjeun tiasa nempatkeun kertas atanapi areng atanapi areng Awi ka jero,
teras dibungkus ku kantong Plastik.

7. Saatos ketel dibuka sareng dianggo, sababaraha karat beureum bakal laun ngabentuk nalika dianggo. 
Karat ieu mangrupikeun lapisan karat-buktina dibentuk ku réaksi tèh sareng beusi.

 

Produk Patali

 

 

 

Émbaran parusahaan

 

Bungkusan & Pengiriman

 

 

Sértipikasi

 

 

 

FAQ

 

 FAQ 

Q1. Naon istilah pengepakan anjeun?
A: Umumna, urang ngepak barang-barang urang dina kotak bodas nétral sareng karton coklat. Upami anjeun gaduh patén anu didaptarkeun sacara hukum, 
urang tiasa ngarangkep barang dina kotak mérek anjeun saatos kéngingkeun surat otorisasi anjeun.

Q2. Naon syarat pembayaran anjeun?
A: T / T 30% salaku setoran, sareng 70% sateuacan pangiriman. Urang bakal nunjukkeun poto-poto produk sareng bungkusan na efore anjeun mayar kasaimbangan.

Q3. Naon istilah pangiriman anjeun?
A: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.

Q4. Kumaha upami waktos pangiriman anjeun?
A: Sacara umum, éta bakal nyandak 30 dugi 60 dinten saatos nampi mayar sateuacanna anjeun. Waktos pangiriman khusus gumantung 
dina barang sareng jumlah urutan anjeun.

P5. Dupi anjeun ngahasilkeun numutkeun conto?
A: Leres, urang tiasa ngahasilkeun ku sampel anjeun atanapi gambar téknis. Urang tiasa ngawangun kapang sareng perlengkapan.

Q6. Naon kabijakan conto anjeun?
A: Urang tiasa nyayogikeun conto upami urang gaduh bagian anu siap dina saham, tapi para nasabah kedah mayar biaya sampel sareng 
biaya kurir.

Q7. Naha anjeun nguji sadaya barang sateuacan dikirim?
A: Leres, kami gaduh tés 100% sateuacan pangiriman

Q8: Kumaha anjeun ngadamel bisnis jangka panjang sareng hubungan anu saé?
A: 1. Kami ngajaga kualitas anu saé sareng harga kalapa pikeun mastikeun konsumén urang nguntungkeun;
2. Kami hormat ka unggal palanggan salaku sobat urang sareng urang tulus ngalakukeun bisnis sareng sosobatan sareng aranjeunna, 
henteu masalah dimana aranjeunna asalna.

 

Kapentingan naon waé, Punten karaos gratis kontak urang! hatur nuhun

 

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali