ngarobih teko beusi tuang Cina khusus nganggo trivet

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Jenis Drinkware:
Setél Kopi & Teh
Bahan:
Logam
Tipe Logam:
Tuang Beusi
Sertifikasi:
FDA, LFGB, Sgs
Fitur:
Berkelanjutan, Simpenan
Tempat Asalna:
Hebei, Cina
Ngaran mérek:
Forrest
Jumlah modél:
FRS-095
Warna:
Salaku kabutuhan konsumén
Paking:
Brown atanapi warna Box
Logo:
Disaluyukeun
Waktos conto:
3-5 Dinten
Kodeu HS:
73239200
Tutup:
Matak Beusi Tutup
Kapasitas:
0,5L
NW (KG):
1,04kg
Sampel:
Aya
Ukuran teko:
12,8 × 10,2 × 16,5cm
Panjelasan Produk
Barang No.
FRS-095
Bahan
Besi tuang
Sertipikat
FDA, LFGB, Eurofins
MOQ
300 pcs
Palapis Batin
Enamel herang hideung
Palapis luar
Lukisan
Kapasitas
0,5L
NW
1,04kg
Ukuran teko
12,8 × 10,2 × 16,5cm
Pcs / CTN
12

Fitur teko beusi tuang:

 

1. Sipat nahan panas tina beusi tuang ngamungkinkeun teko urang pikeun ngajaga tèh dina suhu porsi anu saé dugi ka sajam. Infuser stainless steel di jero panci.

 

2. Konstruksi beusi tuang beurat bakal nahan panas sareng ngajaga téh anjeun dina suhu porsi anu pas.

 

3. Panci Panci Besi Ieu nganggo keranjang infus stainless steel anu tiasa dicabut.

Batinna dikaca dina enamel, janten moal karat atanapi korosi; Atanapi infuser stainless-steel na.

Gambar lengkep
Nyarankeun Produk
Profil Perusahaan
Pakét & Pangiriman
Pameran


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali