Warta

  • hal-hal anu anjeun henteu terang anu tiasa dilakukeun dina panci beusi-anjeun

    Upami anjeun gaduh kareueus pan wesi, maka anjeun parantos terang naon éta investasi anu saé. Sakali raoseun, éta tiasa masak sakur naon waé ti pancake dugi ka hayam goreng, éta tiasa angkat ti kompor ka oven kalayan gampang, éta ampir teu kabeurangan, hargana murah sareng nahan panas na sapertos ...
    Maca deui
  • Perhatosan: Pameran kanton ka-129 caket, sareng kami bakal ngantosan anjeun dina 3.1m05

    Pameran kanton ka-129 bakal diayakeun online tanggal 15 April 2021, nalika perusahaan urang bakal ngiringan dina waktosna. Nomer Booth kami nyaéta 3.1m05, kami ngarepkeun kadatangan anjeun sareng konsultasi ka kami.
    Maca deui
  • Cast Iron teapot Quality Control

    Kontrol Kualitas téko Besi Cor

    Kontrol Kualitas teko Tukang Besi: Ngeunaan Aduan karat teko besi cor: Karat nyaéta Masalah anu Penting pisan, kami parantos mendakan jalan pikeun méréskeunana. Pls henteu hariwang. Produk kami jaminan kualitas. Pls parios gambar sapertos kieu:
    Maca deui
  • How to deal with used rusty cast iron cookware

    Kumaha carana ngungkulan tuangeun beusi tuang keyeng anu karat

    Alat masak beusi tuang anu diwariskeun atanapi dipésér ti pasar barang biasa sering ngagaduhan cangkang atos tina karat hideung sareng kokotor, anu katingalina pikaresepeun pisan. Tapi tong hariwang, éta tiasa gampang dipiceun sareng pot beusi tiasa disimpen deui dina tampilan anu anyar. 1. Pasang kompor beusi tuang kana ov ...
    Maca deui
  • Benefits Of Cast Iron Teapot

    Mangpaat Téko Besi Cor

    Henteu lami saatos kuring mimiti kontak sareng téh, babaturan ngenalkeun kuring kana ketel beusi Jepang hideung, sareng kuring langsung kataji ku rasa anu anéh. Tapi kuring henteu terang manpaatna ngagunakeunana, sareng pot beusi beurat teuing. Kalayan pamahaman kuring bertahap ngeunaan set téh sareng acara upacara téa ...
    Maca deui
  • How To Choose The Right Cooker

    Kumaha Milih Cooker Anu Katuhu

    Naha kompor harga tinggi ieu langkung gampang dianggo tibatan produk biasa anu ratusan yuan? Nembe pisan, seueur konsumen parantos ngalaporkeun ka koran kami yén sababaraha anu dicoo high-end sareng skyware anu dihoyongkeun luhurna saéstuna henteu gampang dianggo, sareng pangaruh panggunaanna rada béda ti ...
    Maca deui
  • Hot Sale enamel tetsubin Chinese teapot cast iron kettle teapot

    Penjualan Panas enamel tetsubin teko cina tuang teko beusi

    Sipat anu nahan panas tina beusi tuang ngamungkinkeun teko urang pikeun ngajaga tèh dina suhu porsi anu saé pikeun sajam. Infuser stainless steel di jero panci. Konstruksi beusi tuang beurat bakal nahan panas sareng ngajaga téh anjeun dina suhu porsi anu pas. Ieu Panci Besi téh pot w ...
    Maca deui