PRODUK FITUR

Ngeunaan Perusahaan

Wilujeng sumping di Forrest

Perusahaan Casting Hebei Forrest Khusus Pikeun Alat Besi Tuang Sareng Téko Langkung Ti 20 Tahun. Garis Produk Nyaéta Tuang Besi, Kalebet Tukang Besi Tukang Masak, Tuang Besi Téko, Tuang Beusi Trivet. Kami ketat ngalaksanakeun Sistem Kontrol Kualitas Iso9001. Kami Gaduh Pabrik sorangan di Propinsi Hebei Sareng Yunnan.