Enameled Besi cor héjo / ketel teko hideung

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Jenis Drinkware:
Panci Cai & Ketel
Sertifikasi:
FDA, LFGB, Sgs
Fitur:
Berkelanjutan
Tempat Asalna:
Hebei, Cina
Ngaran mérek:
Forrest
Jumlah modél:
FRS-034
Ngaran Produk:
Enameled Besi cor héjo / ketel teko hideung
Kapasitas:
0,8L
Beurat:
1,73KG
Rengse:
enamel di jero sareng ngalukis di luar
produk:
ketel beusi
Tipe Logam:
Tuang Beusi
Pamakéan:
Promosi
Pedaran:
Nginum Pitchers Set
Logo:
Logo ngarobih
Paking:
Kotak Box
Bahan:
Tuang Beusi

Ketrok héjo / ketel teko hideung

 

Panjelasan Produk

 

Meresihan Besi Cor Enamel Anjeun

anjeun Ngidinan alat masak pikeun niiskeun sateuacan dikumbah.

anjeun Cuci tangan nganggo cai sabun haneut pikeun ngawétkeun penampilan aslina tina alat masak.

anjeun Garingkeun peralatan masak langsung.

anjeun Ukur nganggo palastik atanapi bantalan panyukuran nilon supados teu ngarusak enamel.

anjeun Pikeun noda anu terus-terusan, rendam pedalaman alat masak pikeun 2 dugi 3 jam

anjeun Pikeun miceun naon waé anu dipanggang dina résidu dahareun, kulub campuran 1 gelas cai sareng 2 séndok baking soda dina alat masak.

anjeun Entong angkat sisi handap tutup dina pot, éta hartosna palapis enamel henteu tiasa saling némpél langsung, anu bakal ngabalukarkeun corétan dina permukaan.



 


 

FAQ

Q: Naon MOQ anjeun?
A: Biasana MOQ kami nyaéta 500 pcs. Tapi kami nampi jumlah anu langkung handap pikeun urutan sidang anjeun. Punten kersa ngawartosan sabaraha potongan anu anjeun peryogikeun, kami bakal ngitung biaya saluyu, ngarepkeun anjeun tiasa nempatkeun pesenan ageung saatos mariksa kualitas produk kami sareng terang jasa kami.

Q: Dupi abdi tiasa kéngingkeun conto?
A: Mang. Kami biasana nyayogikeun conto exiting gratis. Tapi biaya sampel sakedik kanggo desain khusus. Sampel muatan tiasa dibalikeun nalika pesenan dugi ka jumlah anu tangtu. Urang biasana ngirim sampel ku FEDEX, UPS, TNT atanapi DHL. Upami anjeun ngagaduhan rekening operator, éta bakal ngintunkeun nganggo rekening anjeun, upami henteu, anjeun tiasa mayar biaya pengiriman ka papal kami, kami bakal dikirimkeun sareng akun kami. Butuh ngeunaan 2-4 dinten pikeun ngahontal.

Q: Sabaraha lami waktos sampel nuju?
A: Kanggo sampel anu tos aya, peryogi 2-3 dinten. Aranjeunna bébas. Upami anjeun hoyong desain anjeun nyalira, peryogi 5-7 dinten, tunduk kana desain anjeun naha éta peryogi layar percetakan énggal, jst.

Q: Sabaraha lami waktos produksi produksi?
A: Butuh 30 dinten kanggo MOQ. Kami gaduh kapasitas produksi anu ageung, anu tiasa mastikeun waktos pangiriman gancang bahkan pikeun jumlah anu seueur.

T: Naon format file anu anjeun peryogikeun upami kuring hoyong desain kuring nyalira?
A: Kami gaduh desainer urang sorangan di bumi. Janten anjeun tiasa nyayogikeun JPG, AI, cdr atanapi PDF, sareng sajabana. Kami bakal ngadamel gambar 3D pikeun kapang atanapi percetakan layar pikeun konfirmasi akhir anjeun dumasar kana téknik.

Q: Sabaraha warna anu sayogi?
A: Kami cocog warna sareng Pantone Matching System. Janten anjeun tiasa nyarioskeun kode warna Pantone anu anjeun peryogikeun. Urang bakal cocog sareng warna na. Atanapi kami bakal nyarankeun sababaraha warna populér pikeun anjeun.

Q: Naon jinis sertipikat anjeun bakal ngagaduhan?
FDA, LFGB, SGS

T: Naon istilah pamayaran anjeun?
A: Istilah pamayaran normal kami nyaéta TT 30% deposite saatos order ditandatanganan sareng 70% ngalawan salinan B / L. Kami ogé nampi LC dina titingalian.

Pakét & Pengiriman

1) Pakét Téko Besi Cor:




2) Pengiriman:

-Ku kurir, siga DHL, UPS, FEDEX,jsb Éta panto pikeun doo, biasana 3-4hari pikeun sumping.

-Ku hawa ka palabuan udara, biasana 5-7 dinten pikeun sumping.

-Ngaliwat laut ka palabuan laut, uaually 15-30 dinten pikeun sumping.

 

Upami waktos pangiriman anjeun pisan urgrnt, kami nyarankeun anjeun milih kurir atanapi ku udara.

Upami henteu, urang nasihatkeun anjeun ku laut, éta mirah pisan.


 

 

Taros Kami

Alisa Chow– 0086 15383019351

1,24 jam layanan online.
2. jasa pre-sale & purna jual.
3. 50 dinten saatos nampi kiriman deposit.
4. Kami bakal milih perusahaan kiriman kalayan jasa anu saé sareng harga murah pikeun anjeun.


 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali