Tuang Hideung Besi Teh Ketel 1100ml beusi cor téko jepang

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Jenis Drinkware:
Panci Cai & Ketel
Sertifikasi:
FDA, LFGB, Sgs
Fitur:
Berkelanjutan
Tempat Asalna:
Hebei, Cina
Ngaran mérek:
PUNGGUNG
Jumlah modél:
FRS-1044
Ngaran Produk:
Tuang Hideung Besi Teh Ketel 1100ml beusi cor téko jepang
Paking:
coklat atanapi kotak warna, Karton
Kapasitas:
1.1L
Pamakéan:
Inuman
Warna:
Warna Disaluyukeun
Pedaran:
Cor Téh Besi Tuang
Jenis:
Parabot Téh
Logo:
Logo ngarobih
MOQ:
500 pcs
Anggo:
Bumi.Restoran.Bar.Hotel
Bahan:
beusi tuang

Tuang Hideung Besi Teh Ketel 1100ml beusi cor téko jepang

 

 

Téko beusi tuang ogé katelah tetsubin atanapi teko téh beusi tuang anu aslina dianggo di Jepang salaku ketel pikeun

cai ngagolak anu dilakukeun dina seuneu anu kabuka.

Urang Jepang teras ngagantungkeun ketel na di luhur hawu na pikeun nyayogikeun anu cekap panas,

kalembaban sareng panas nalika cuaca tiis.
Salila ngenalkeun green tea di tengah abad ka-19, teko beusi cor biasa dianggo sacara rutin

ngajantenkeun teko éndah ieu ketel pilihan pilihan dina waktos éta sareng bahkan ayeuna.

Bahan: beusi tuang

Perawatan: enamel, pra-bumbu (minyak nabati), palapis lilin, anti karat, lukisan hideung

Pedalaman teko beusi cor dibungkus ku enamel, janten moal karat atanapi korosi;
Atanapi bakal ogé infuser stainless-steel na.

Konstruksi cor-beusi beurat nahan panas saé, éta mastikeun cangkir kadua tetep bakal panas.

Panci Panci Besi ieu nganggo Keranjang Infusing Stainless Steel anu tiasa dicabut.

Spésifikasi:

Ngaran produk

Tuang Hideung Besi Teh Ketel 1100ml beusi cor téko jepang

Barang No.

 FRS-1044

Kapasitas

 1.1L

NW

 2.06KG

Bahan

Besi tuang

Ukuran teko

19 × 15,4 × 16,5cm

Ukuran CTN

35 × 35 × 23cm

PCS / CTN

 8 pcs

Palapis

Enamel

Ngeunaan perawatan pamaké:
1, cai beusi panci beusi, pikeun masang 6 ~ 8 poin pinuh 
nyingkahan cai tina ngagolak sareng spilling tina spout.

2. Nalika teko cai suhu luhur kurangna, kedah langkung saé nambihan cai panas, nyingkahan bébédaan suhu ageung.

3. Saatos teko bérés dianggo, nganggo résidu résidu tetep teaport garing. Hindarkeun karat.

4. pls entong panaskeun téko kosong, hindarkeun retakan téko.

5. nalika bagian jero teko masih aya sésana sésa, usap bagian luar panci ku cai téa, saé pikeun dijaga baku anu saé.

6. teko beusi kedah ditempatkeun di tempat anu garing pikeun nyegah beueus.
upami lami-lami teu hoyong nganggo teko, saatos teko garing, anjeun tiasa nempatkeun kertas atanapi areng atanapi areng Awi ka jero,
teras dibungkus ku kantong Plastik.

7. Saatos ketel dibuka sareng dianggo, sababaraha karat beureum bakal laun ngabentuk nalika dianggo. 
Karat ieu mangrupikeun lapisan karat-buktina dibentuk ku réaksi tèh sareng beusi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FAQ 

Q1. Naon istilah pengepakan anjeun?
A: Umumna, urang ngepak barang-barang urang dina kotak bodas nétral sareng karton coklat. Upami anjeun gaduh patén anu didaptarkeun sacara hukum, 
urang tiasa ngarangkep barang dina kotak mérek anjeun saatos kéngingkeun surat otorisasi anjeun.

Q2. Naon syarat pembayaran anjeun?
A: T / T 30% salaku setoran, sareng 70% sateuacan pangiriman. Urang bakal nunjukkeun poto-poto produk sareng bungkusan na efore anjeun mayar kasaimbangan.

Q3. Naon istilah pangiriman anjeun?
A: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.

Q4. Kumaha upami waktos pangiriman anjeun?
A: Sacara umum, éta bakal nyandak 30 dugi 60 dinten saatos nampi mayar sateuacanna anjeun. Waktos pangiriman khusus gumantung 
dina barang sareng jumlah urutan anjeun.

P5. Dupi anjeun ngahasilkeun numutkeun conto?
A: Leres, urang tiasa ngahasilkeun ku sampel anjeun atanapi gambar téknis. Urang tiasa ngawangun kapang sareng perlengkapan.

Q6. Naon kabijakan conto anjeun?
A: Urang tiasa nyayogikeun conto upami urang gaduh bagian anu siap dina saham, tapi para nasabah kedah mayar biaya sampel sareng 
biaya kurir.

Q7. Naha anjeun nguji sadaya barang sateuacan dikirim?
A: Leres, kami gaduh tés 100% sateuacan pangiriman

Q8: Kumaha anjeun ngadamel bisnis jangka panjang sareng hubungan anu saé?
A: 1. Kami ngajaga kualitas anu saé sareng harga kalapa pikeun mastikeun konsumén urang nguntungkeun;
2. Kami hormat ka unggal palanggan salaku sobat urang sareng urang tulus ngalakukeun bisnis sareng sosobatan sareng aranjeunna, 
henteu masalah dimana aranjeunna asalna.

 

Kapentingan naon waé, Punten karaos gratis kontak urang! hatur nuhun


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali