0.8L Eurofins grosir terbaik disatujuan warna konéng enamel tetsubin tuang ketel beusi teko nganggo S / S Infuser

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Jenis Drinkware:
Setél Kopi & Teh
Bahan:
Logam
Tipe Logam:
Tuang Beusi
Sertifikasi:
FDA, LFGB, Sgs
Fitur:
Berkelanjutan
Tempat Asalna:
Cina
Ngaran mérek:
PUNGGUNG
Jumlah modél:
FRS-010
Ngaran Produk:
Tuang teko beusi
Warna:
Koneng
Kapasitas:
0,8L
Paking:
Kotak coklat atanapi warna
Logo:
Ngaropea Logo Ditarima
MOQ:
300
Asalna:
Cina
Sampel:
Teu tiasa diasupan
Panjelasan Produk

FRS-005 Tuang teko beusi

● Téko beusi tuang tiasa dianggo pikeun ngagolak cai salaku ketel. Éta ogé tiasa dianggo pikeun ngadamel téh atanapi ngagolak téh salaku teko. Kompor aman,
seuneu leutik disarankeun.
● Éta mangrupikeun kumpulan anu saé pikeun anu mikaresep téa. Éta hiasan anu diperyogikeun pikeun dapur waé - ketel / teko téh anu pangsaéna
cai ngagolak atanapi ngadamel téh.
● Tuang teko beusi ngantepkeun cai inuman anjeun séhat. Éta tiasa ningkatkeun kualitas cai ku ngaleupaskeun ion beusi sareng nyerep klorida
ion dina cai.

Bahan
Besi tuang
MOQ
500 PCS (Negotiable)
Volume
0,8L
Inok
BSCI / BRC / IFS
Beurat
1,92kg 
Sertipikat
FDA / LFGB / Prop65
Ngepak
8 pcs / CTN
KODE HS
73239200
Pencét Ieuh kanggo inpormasi lengkep



Téknik Manufaktur 

Nyarankeun Produk








Pakét & Pangiriman

Profil Perusahaan

Sértipikasi

Pameran

FAQ
Q1. Dupi abdi tiasa mesen conto pikeun teko?
A: Leres, urang tiasa ngirim sampel pikeun nguji sareng mariksa kualitas. Sampel campuran tiasa ditampi.

Q2. Kumaha upami waktos pamimpinna?
A: Sampel peryogi 3-5 dinten, produk massal peryogi 30 dinten.

Q3. Naha anjeun ngagaduhan wates MOQ pikeun urutan lampu anu dipimpin?
A: MOQ Lemah, 1pc kanggo conto mariksa sayogi

Q4. Kumaha carana ngalaksanakeun paréntah pikeun téko?
A: * Hayu urang terang syarat anjeun. (Jumlah, palapis, pengepakan, sareng sajabana)
    * Kami ngadugikeun numutkeun sarat anjeun.
    * Palanggan negeskeun conto na tempat titipan kanggo tatanan resmi.
    * Kami ngatur produksi.

P5. Dupi abdi tiasa nyetak logo kuring dina produk?
A: Leres. Punten wartosan kami sacara formal sateuacanna sareng mastikeun desain na heula dumasar kana sampel kami.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali