Kumaha Milih Cooker Anu Katuhu

Naha kompor harga tinggi ieu langkung gampang dianggo tibatan produk biasa anu ratusan yuan? Anyar-anyar ieu, seueur konsumen parantos ngalaporkeun ka koran kami yén sababaraha parabot masak anu mahal sareng larang langit anu saéstuna henteu gampang dianggo, sareng pangaruh panggunaanna rada bénten sareng propaganda pabrikan.

Harga parabot masak mahal-mahal terus ningkat, sareng sababaraha produk anu hargana mahal henteu gampang dianggo. Ibu Wei, anu dumuk di Distrik Hexi kota, ngawartoskeun ka wartawan yén anjeunna ngagaleuh wajan batu alam anu diimpor ti Koréa Kidul kalayan rekomendasi ti salesman. Dina waktos éta, anjeunna nyarios yén jenis Pan ieu henteu ngagaduhan lapisan kimia, tapi tetep ngagaduhan ciri non nempel. Nanging, nalika anjeun mariksa pitunjukna kalayan ati-ati, anjeun bakal terang yén pikeun ngahontal pangaruh henteu nempel kana pot, anjeun kedah gaduh suhu minyak anu cekap nalika masak. Numutkeun ka sarat bisnis, anjeun kedah ngantosan minyakna panas sareng haseup sateuacan anjeun lebetkeun bahanna. Tapi Ibu Wei nyarios yén sakumaha anu anjeunna terang, upami minyakna dipanaskeun janten ngaroko teras digoréng, éta panginten janten teu damang. Konsumén anu sanés, Ibu Liu, nyéépkeun ampir 2000 yuan dina kapal uap stainless steel dua lapis. Nanging, anjeunna mendakan yén lapisan luhur kapal uap alit teuing kanggo dianggo. Ketel dua kali ngan ukur tiasa dianggo salaku lapisan hiji. Sababaraha konsumen ogé ngalaporkeun yén sababaraha sét mahal tina spatula sareng séndok henteu gampang dianggo kusabab beurat beurat sareng desain henteu masuk akal. Kaseueuranana dianggurkeun kecuali spatula kagorengan sareng séndok.

Nyatana, pariuk sareng panci kedah dianggo unggal dinten. Praktisitas mangrupikeun hal anu paling penting. Wartawan éta nganjang ka pasar sareng terang yén harga parabot masak tina mérek terkenal henteu mahal. Salaku conto, panci anu biasa dianggo, hargana biasana sakitar 100 yuan, kalayan non stick coating tina wajan, langkung ti 200 yuan tiasa dipésér, upami éta beusi tuang biasa, wajan wesi olahan, bahkan kirang ti 100 yuan . Sareng sapasang kapal uap stainless steel dua lapisan, ogé salami 100 yuan. Cik Wu, warga nagara, nyarioskeun dina wawancara yén babaturan parantos masihan sakumpulan wajan impor, anu katingalina sanget, tapi saatos dianggo sababaraha kali, anjeunna mendakan yén éta tetep caket sareng teu merenah pikeun dibersihkeun. Éta langkung merenah pikeun nganggo panci wesi tuang 100 yuan asli di bumi. Seueur konsumén anu ngalaman pangalaman anu sami nyarioskeun yén anu paling penting nyaéta alat-alat masak anu saé sareng gampang dianggo, sareng teu kedah ngudag produk-produk luhur-buta.


Pos waktos: Jul-01-2020