Penjualan Panas enamel tetsubin teko Cina tuang teko beusi teko

Sipat anu nahan panas tina beusi tuang ngamungkinkeun teko urang pikeun ngajaga tèh dina suhu porsi anu saé dugi ka sajam. Infuser stainless steel di jero panci.
Konstruksi beusi anu beurat bakal nahan panas sareng jaga téh dina suhu porsi anu pas.
Panci Panci Besi ieu nganggo Keranjang Infusing Stainless Steel anu tiasa dicabut.
Batinna dikaca dina enamel, janten moal karat atanapi korosi; Atanapi infuser stainless-steel na.


Pos waktos: Jun-25-2020